Yener Kaya Herkese Teşekkür Etti

AK Parti Genel Merkezi tarafından Kabadüz İlçe Belediye Başkan adayı gösterilen Yokuşdibi Belediye Başkanı Yener Kaya, yaptığı açıklamada herkese tek tek teşekkür etti.

Yener Kaya Herkese Teşekkür Etti

Kabadüz İlçe Belediye Başkan Adayı Yener Kaya, aday adaylığı süresince nezaket kuralları çerçevesinde yapılan çalışmalardan dolayı herkese teşekkür etti.

Kendilerine verilen değere layık olmak için durup dinlenmeden çalışacaklarının altını çizen Kaya, “2,5 aydır Aday adayı arkadaşlarımız ile birlikte Kabadüz ilçemize daha iyi hizmet vermek ve insanımızın daha mutlu yaşamasını sağlamak hedefi ile Kabadüz’e aday olduk. Tüm aday adayı arkadaşlarım, nezaket kuralları çerçevesinde, seviyeli şekilde çalışma yaparak hiç kimsenin kalbini kırmadan süreci AK Parti'nin AK adaylarına yakışır şekilde tamamladı. Her aday adayımızın rahatlıkla Kabadüz'ü yönetebilecek vasıflara haizdir. Ancak Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın da başkanlığını yaptığı kurullarımızda adaylığımı açıkladı.

Kabadüz'ün hizmetkarlığına talip olduğum bilinci ile her aday adayı arkadaşımın fikirlerini alarak çalışmalarımı sürdüreceğim. Kabadüz'ü geleceğe taşımak hevesi ile yürüyeceğimiz yolda insan ayrımı yapmadan herkesin katkılarını talep ediyorum. Bugünden itibaren aday adayı arkadaşlarımın da destekleri ile Kabadüz'ün AK hizmetlerinin Büyükşehir ile katlanarak artması için çalışacağım” dedi.

Kaya, kendisine destek verenlere teşekkür ederek sözlerini tamamladı.
Kaynak: İHA