Ak Parti’den Hasta Ziyaretleri

AK Parti Erzincan Belediye Başkan Adayı Cemalettin Başsoy, AK Parti İl Başkanı Burhan Çakır, Merkez İlçe Başkanı Mehmet Fikret Şireci ve partililer Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yatan hastaları ve yakınlarını ziyaret ederek hastalara ve hasta yakınlarına geçmiş olsun dileklerinde bulundular.

Ak Parti’den Hasta Ziyaretleri
Her hasta ile tek tek ilgilenen, AK Parti Erzincan Belediye Başkan Adayı Cemalettin Başsoy, AK Parti İl Başkanı Burhan Çakır, Merkez İlçe Başkanı Mehmet Fikret Şireci ve partililer hasta ve yakınları ile bir süre sohbet ettiler. AK Parti Erzincan Belediye Başkan Adayı Cemalettin Başsoy gerçekleşen ziyarette bir açıklama yaparak; “ Biz hemşehrilimerimizin iyi günlerinde de kötü günlerinde de yanındayız. Rabbim hastalarımıza en kısa zamanda şifa vererek sevdikleriyle birlikte olmalarını nasip etsin" dedi.

AK Parti İl Başkanı Burhan Çakır ise devletin ve AK Parti Hükümetlerinin her alanda olduğu gibi sağlık konusunda da vatandaşın yanında olduğunu belirtip; “ AK Parti iktidarında her alanda olduğu gibi sağlık alanında da Türkiye çağ atlamıştır. Herkese eşit ve kaliteli sağlık hizmet felsefesiyle reform niteliğinde düzenlemeler yapıldı yapılmaya da devam ediyor. Ülkemiz tıp alanında dünyada yaşanan gelişmelerin gerisinde kalmadığı gibi hekim ve sağlık çalışanlarımız da sürekli kendilerini yenileyerek geliştirmişlerdir. AK Parti Hükümetleri sağlıkta da insanlarımızın kaliteli hizmete daha kolay ulaşabilmesi için bir çok adım atmıştır ve atmaya devam edecektir. AK Parti İl Teşkilatı ve Belediye Başkan Adayımız Cemalettin Başsoy Bey ile gerçekleştirdiğimiz hasta ziyaretleri devam edecektir.” şeklinde konuştu.

Hastanede yatan hastalar ve hasta yakınları böyle bir ziyaretin kendilerine moral verdiğini ifade ederek AK Parti Erzincan Belediye Başkan Adayı Cemalettin Başsoy, AK Parti İl Başkanı Burhan Çakır ve parti yönetimine teşekkür ettiler.
Kaynak: İHA