İş Bankası Ortaca Şubesi’nden Öğrencilere Satranç Takımı

Ortaca Aydınlar İlkokulu öğrencilerine, Türkiye İş Bankası Ortaca Şubesi tarafından 10 adet satranç takımı, eğitim kitapları ve eğitim panosu hediye edildi.


İş Bankası Ortaca Şubesi Müdürü Yasemin Karakuş, yaptığı açıklamada, okulun bankanın genel müdürlüğüne talepte bulunduğunu belirtip, kendilerinin bu isteği yerine getirdiğini söyledi.

Öğrencilerin yüzlerindeki sevinci görmenin kendileri için yeterli olduğunu kaydeden Banka Müdiresi Karakuş, diğer okullardan talep geldiği takdirde de satranç takımı vermeye hazır olduklarını bildirdi. Okula hediye edilen santraç takımı hakkında bilgi veren İş Bankası Ortaca Şube Müdiresi Yasemin Karakuş, “Satranç takımı yanında satranç öğrenme kitapları ile büyük satranç panosu da hediye ediyoruz. Şimdiye kadar Türkiye genelinde birçok ilköğretim okuluna bu şekilde katkıda bulunduk” dedi.

Okul Müdürü İsmail Yurt İş Bankası'na teşekkür edip; “Okulumuz öğrencileri düzenlenen satranç turnuvalarında iyi dereceler alıyor. Fakat yeterli ekipmanımız olmadığından öğrencilerimiz bazı konularda eksik kalıyordu. Yılbaşında İş Bankası Genel Müdürlüğü'ne bir dilekçe yazdım. İki ay sonra okulumuzu arayarak isteğimize olumlu cevap verdiler. Bugün de Ortaca Şubesi Müdürü Yasemin Karakuş ile Müdür Yardımcısı Ayşe Eren ve memur Mehmet Çankaya okulumuza gelerek satranç takımlarını verdiler. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Kaynak: İHA