Dünyanın Önde Gelen Sağlık Kuruluşlarından Cleveland Clınıc, Türkiye Ofisini Açtı

2013 yılı içersinde Türkiye ile yaptığı görüşmelerin ardından Kasım 2013’de Türkiye ofisini hayata geçiren Cleveland Clinic, 22 Ocak Çarşamba günü İstanbul Swissotel The Bosphorus’ta vereceği davetle açılışını resmi olarak duyuracak.


Geçmiş 25 yıl boyunca İstanbul başta olmak üzere Türkiye genelinde çok sayıda insana sağlık hizmeti veren Cleveland Clinic; başta sağlık hizmeti verdiği isimler olmak üzere, toplumun önde gelen kanaat önderlerini, sağlık sektöründen önemli isimleri, doktorları, çalışma ortaklarını ve yerel yetkilileri vereceği açılış davette ağırlayacak.

Davette, Türkiye ofisi ve gelecek projeleri hakkında önemli bilgiler verecek olan Cleveland Clinic Uluslar Arası Operasyonlar İcra Direktörü olan Robert Stall, "Türkiye’de yapacağımız ilk toplantımızı düzenlemekten büyük memnuniyet duyacağız" dedi.

Stall, “Cleveland Clinic’in İstanbul bürosundaki ekibimiz, Türkiye ile ABD’deki Cleveland Clinik arasında önemeli bir köprü görevi üstlenecektir" dedi.

Büro Ohio, ABD’deki hastanede tedavi görme arayışı içerisinde olan hastaların yönlendirilmelerini kolaylaştırırken aynı zamanda Türkiye’de yönetim danışmanlık hizmetleri sunarak, tıp eğitimi inisiyatiflerini destekleyerek ve yerel sağlık kuruluşları ile Cleveland Clinic arasındaki doktor eğitim programlarını pekiştirecek.

Cleveland Clinic Küresel Sağlık Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Doktor Bill Ruschhaupt, “Sağlık yetkilileri ile işbirliği yapan İstanbul Bürosundaki ekibimiz aynı zamanda doktor eğitimi ve bilgi paylaşımı programlarını ve eğitim etkinliklerini de kolaylaştırmaktadır. Hastaların sağlığı ve esenliğini “Önce Hastalar” sloganımızla her şeyin üzerine koymaktayız. Yeni büromuz sayesinde hastalarımızın ihtiyaç duydukları hizmetleri almasını temin ediyoruz” dedi.

Cleveland Clinic, hastalara ilişkin hizmetlerin yanı sıra Türkiye’deki sağlık hizmeti sağlayıcıları ile olan ilişkileri ve bilgi paylaşım programlarını pekiştirmek ve teşvik etmek için üç yıllık bir planın parçası olarak çok sayıda eğitim faaliyetini de geliştirme aşamasında. Cleveland Clinic’in Türkiye ofis ekibi, Türkiye’de ve bölgede hakim olan sağlık koşullarını iyileştirmek ve en iyi uygulamalar hakkında sağlık topluluğuna değer katmak amacıyla eğitimler, konferanslar ve sempozyumlarda düzenleyerek faaliyetlerini yürütecek.
Kaynak: İHA