Nilüfer Belediyesi İle Tüm-bel-sen Arasında Toplu Sözleşme İmzalandı

Nilüfer Belediyesi ve Tüm-Bel-Sen arasında 309 memuru kapsan toplu iş sözleşmesi törenle imzalandı.

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Konak Kültürevi'nde düzenlenen törende yaptığı konuşmada, memurların refah seviyesini artırmak amacıyla destek anlamını taşıyan sözleşmeyi imzaladıklarını söyledi.

Bozbey, şöyle konuştu:
"Sizlerin iyi bir yaşam sürmesini, çocuklarınızla geleceğinize güvenle bakmanızı istiyoruz. Türkiye'ye örnek olan Nilüfer Belediyesinin bu konuma gelmesinde sizlerin katkısı büyüktür. Başarımız sizlerin eseri, hizmetlerinizin karşılığıdır. Hepinize teşekkür ediyorum. Gönlümüzden geçen sizlere daha çok olanak sunmak ama bütçe denkliği yönünden de önder olan belediyemizin koşulları buna elveriyor. Arzumuz tüm çalışanlarımızın eşit haklardan yararlanması. Şu anda kamuda çok farklı çalışma grupları var. Hizmet alımı personelimizin de aynı haklardan yararlanması için sendikaların da gereken mücadeleyi vermesi gerekir. Umarım yasalarla bu eşitsizliklerde ortadan kalkacak ve tüm çalışanlarımız eşit olacak."
Tüm-Bel-Sen Şube Sekreteri ve KESK Meclis Üyesi Sevgi Bağcılar da toplu sözleşmede Nilüfer Belediyesinin öncü kurumlardan olduğunu ifade ederek Başkan Bozbey'e duyarlılığından dolayı teşekkür etti.
Kaynak: AA