Yeni Yılın İlk Bebeklerine Altın

Kırıkkale Valisi Ali Kolat ve Belediye Başkanı Veli Korkmaz, kentte dünyaya gelen yeni yılın ilk bebeğine altın taktı.

2014 yılının ilk bebekleri Alperen, Halil İbrahim ve Fatma Zehra, Hacı Hidayet Doğruer Kadın Doğum Çocuk Hastanesinde dünyaya geldi.
Yılın ilk bebeklerini ziyaret eden Vali Kolat ve Korkmaz, ailelerini de kutlayarak bebeklere altın taktı.
Vali Kolat, ziyaretin ardından yaptığı konuşmada, 2014 yılının tüm insanlar için hayırlı, mutlu ve birlik içerisinde geçmesini temenni etti.
Kırıkkale'de 2013 yılının verimli geçtiğini, 2014 yılının da daha verimli geçmesini dileyen Vali Kolat, şöyle konuştu:
"2014 yılında seçim sürecini yaşayacağız. Bu sürecin de huzur içerisinde geçmesini temenni ediyorum. Burada da 2014 yılının ilk bebeklerini ziyaret ettik. Allah sağlık sıhhat versin. Ailelerini tebrik ediyorum. Ülkemizin gelişmesi için milletimiz birlik ve beraberlik içerisinde olmak, birbirimizin görüş ve düşüncelerine saygı çerçevesinde hareket etmek gerekiyor. Memleketimizin geleceği açısından hepimizin sorumlulukları var. Herkesin hak ve hukukunu göstererek hareket ettiğimiz takdirde her şey daha güzel olacaktır. Bu vesile ile bütün vatandaşlara hayırlı yıllar diliyorum."
Daha sonra kurum ziyaretlerine başlayan Kolat, Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü, Kırıkkale Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ve İl Ambulans Servisi Başhekimliğinde görev başında çalışanları ziyaret ederek yeni yıllarını kutladı.
Vali Kolat'a ziyaretlerinde Kırıkkale Belediye Başkan Yardımcısı Halil Danacı, Emniyet Müdürü Kadri Kartal ile İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Uzun eşlik etti.

Kaynak: AA