Zambak Yayınları'ndan Akıllı Tahtaya Uyumlu Set

Zambak Yayınları okul öncesi çağındaki çocukların da elektronik eğitimine uyum sağlaması için akıllı tahta ile uyumlu set hazırladı.

Zambak Yayınları'ndan yapılan açıklamaya göre, Zambak, okul öncesi çocukların elektronik yayınlara kolay alışmasını sağlayacak "Hücreleme Yöntemine Göre Okul Öncesi Eğitim Seti'ni" geliştirdi. Bu set sayesinde okul öncesi öğrencileri ilk kez akıllı tahta ile tanışacak. 5-6 yaş grubundaki çocuklara hitap eden Hücreleme Yöntemine Göre Okul Öncesi Eğitim Seti, haftalık fasiküller şeklinde hazırlanan 28 kitapçıktan oluşuyor.

Zambak Çocuk Ürün Müdürü Mehmet Özen, her kitapçıkta ayrı hediyesi olan bu eğitim setinin, Türkiye'de ilk akıllı tahtaya uyumlu okul öncesi eğitim seti olma özelliği taşıdığını belirterek, şunları kaydetti:

"Orijinal hikayeler, şarkılar ve videoların yer aldığı set ayrıca resimlemesi, tasarımı, zengin içeriği, baskısı ve kalitesiyle bir Zambak Yayınları klasiği olma özelliğine sahip. Okul öncesi dönem, çocuğun eğitim hayatına iyi bir başlangıç yapması için dikkat edilmesi gereken bir dönem. Zeka ve kişilik gelişiminin yüzde 70'i 0-6 yaş arasında tamamlanıyor. Öğrenme becerilerinin geliştiği bu dönem çok önemli. Bu set ile çocuklar gerçek dünyayı daha yakından tanıma fırsatı bulacak."

Kaynak: AA