Nazilli Ticaret Odası Yönetiminden Kuşadası Ticaret Odası’na Ziyaret

Nazilli Ticaret Odası Yönetim Kurulu ve Meclis Divanı, Kuşadası Ticaret Odası’na nezaket ziyaretinde bulundu.

Nazilli Ticaret Odası Yönetiminden  Kuşadası Ticaret Odası’na Ziyaret
Nazilli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Arslan, Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Özmen, Hüsnü Erturan, Mehmet Tunçyürek, Meclis Başkan Yardımcıları İsak Akgün ve Veysel Ekincier’in katıldığı ziyarette, Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan, Meclis Başkanı Mahmut Öztaş, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Namık Kemal Daylan ve Yönetim Kurulu Üyeleri Seydi Yıkılmaz ve Suat Özdemir hazır bulundu.
Geçtiğimiz aylarda gerçekleşen seçimler sonrasında Yönetim Kurulu Üyelerinin birbirlerini tanıma fırsatı bulduğu ziyarette, bölgesel olarak sektörler ve sorunları gündeme geldi ve Odaların işleyişi ile ilgili karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.

Yeni Oda binası yaptırmayı hedefleyen Nazilli Ticaret Odası Yönetim Kurulu, Kuşadası Ticaret Odası binası ile ilgili de Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan’dan ayrıntılı bilgi aldı. Ziyaretin sonunda binayı gezerek incelemelerde bulunan heyet, Kuşadası Ticaret Odası binası gibi örnek bir binayı ilçeye kazandırdıkları için Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulunu tebrik etti.
Kaynak: İHA