Kuşadası Tanıtma Vakfının Genel Kurulu Yapıldı

Kuşadası Tanıtma Vakfı’nın (KUTAV) yapılan olağan genel kurulunda yeni yönetim kurulunu belirledi.

Kuşadası Tanıtma Vakfının Genel Kurulu Yapıldı
Yönetim Kurulu Başkanlığı’na CHP’li Belediye Başkanı M. Esat Altungün yeniden seçildi.
KUTAV’ın olağan kongresi Kuşadası Belediyesi Encümen Salonu’nda yapıldı. Kongrede KUTAV kongresinde, faaliyet raporları ve bütçenin oylanmasının ardından yeni dönemde görev yapacak başkan, yönetim ve denetim kurulu seçimlerine gidildi. Seçimler sonucu Kuşadası Belediye Başkanı M. Esat Altungün yeniden KUTAV Başkanı seçildi. Seçimler sonucu Genel sekreterliğine Kuşadası Belediyesi Kültür ve Turizm komisyonu başkanı Murat Saraç’ın yaptığı, M. Esat Altungün başkanlığındaki KUTAV yönetim kuruluna Kuşadası Ticaret Odası Başkanı Serdar Akdoğan, TÜRSAB Kuşadası Bölgesel Yürütme Kurulu Başkanı Fahrettin Çiçek, Kuşadası Esnaf Odası Başkanı ve Kuşadası Belediye Meclis Üyesi Halit Şakar ve Kuşadası Otelciler Derneği(KODER) temsilcisinden oluştu.

Kuşadası Tanıtma Vakfı başkanlığına yeniden seçilen Kuşadası Belediye Başkanı M. Esat Altungün, kongrenin ardından yaptığı konuşmada, Kuşadası’nın nitelikli ve kapsamlı tanıtımı için yapılan çalışmalarda 4,5 yılda büyük aşama kaydettiklerini söyledi.

Belediye başkanlığı görevine geldiği günden itibaren yaptıkları çalışmalarla tanıtım alanında büyük yol aldıklarını kaydeden Başkan Altungün, “ İlk günden beri söylediğimiz gibi tanıtım çalışmaları tamamen vakfın şemsiyesi altında sürdürülecektir. Bundan sonra Kuşadası Tanıtma Vakfı Kuşadası’nın kapsamlı tanıtımı için öncülük görevini üstlenecektir. Bu nedenle genel kurulumuzda bana desteklerini esirgemeyen ve güvenoyu veren tüm vakıf üyelerimizi ve meslek kuruluşları ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerine teşekkürü bir borç biliyorum. Kuşadası’nın tanıtımı için Kuşadası’nı seven ve geleceğini düşünen herkesin, tanıtım çalışmaları sırasında desteğini bekliyoruz “ dedi.

Kaynak: İHA