Kuşadası’nda Toplu Sünnet Şöleni

Sende Katıl Kuşadası Derneği tarafından düzenlenen ve Kuşadası Belediyesi’nin katkılarıyla gerçekleştirilen toplu sünnet şöleni büyük ilgi gördü.

Kuşadası’nda Toplu Sünnet Şöleni
Kuşadası Belediyesi, marina tesislerinde yapılan şölene, 15 sünnet çocuğu ve çok sayıda vatandaşın yanı sıra Kuşadası Belediye Başkanı M.Esat Altungün eşi ile birlikte katıldı.

Kuran-ı Kerim okunmasıyla başlayan şölen, çeşitli ikramlar ve yerel sanatçıların verdiği konser ile devam etti. Renkli görüntülere sahne olan şölende dans pisti katılan vatandaşlar tarafından bir an olsun boş bırakılmadı.

Şölende konuşma yapan Sende Katıl Kuşadası Derneği Başkanı Hasan İğneci, bu etkinliklerle daha çok Kuşadalıların karşısına çıkmak istediği belirterek, “Şölene katkılarından dolayı Belediye Başkanımı Sayın M. Esat Altungün’e teşekkür ediyorum. Dernek olarak bu tür hayırlı etkinlikle ile sizlerin karşısına daha sık çıkmak istiyoruz. Şölenimize göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

Sünnet şöleninde çocukların yoğun ilgisiyle karşılayan Kuşadası Belediye Başkanı M. Esat Altungün ise konuşması sırasında miniklerle birlikte sahneye çıktı. Başkan Altungün “Sahnemizdeki bu fotoğraf inanılmaz güzellikte. Şölende sizlerle birlikte olmaktan dolayı son derece mutluyum. Etkinlikte emeği geçen herkese teşekkür ediyorum ve hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Konuşmanın ardından Başkan Altungün, minikler ile birlikte “Ankara Havası” oynadı. Kına yakma töreninden sonra sünnet çocuklarının aileleri, oğullarının erkekliğe ilk adımlarını mutlulukla izledi.
Kaynak: İHA