Dündar’dan Kaymakam Türker’e “hayırlı Olsun” Ziyareti

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Osmangazi Kaymakamı Nejdet Türker’i ziyaret ederek, yeni görevinde başarılar diledi.

Dündar’dan Kaymakam Türker’e “hayırlı Olsun” Ziyareti
Başkan Mustafa Dündar, Eskişehir Tepebaşı Kaymakamlığı’ndan Osmangazi Kaymakamlığı’na tayin olan Nejdet Türker’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Türker’e ilçe hakkında bilgi veren Dündar, “Osmangazi, 800 bini aşan nüfusu ile Türkiye’nin 52 ilinden büyük. Hafta içi nüfusu bir milyonu geçen, Osmanlı’ya başkentlik yapmış olan, Bursa’nın kalbinin attığı bir ilçe. Bizler de Osmangazi’yi Türkiye’nin değişen ve gelişen yüzü yapmak için gece gündüz çalışıyoruz. Bu çalışmalarımızda, bundan önceki kaymakamımızla olduğu, bundan sonra da sizin birlikte çalışmaktan mutluluk duyacağız. Yeni göreviniz hayırlı olsun” dedi.

Belediye ile birlikte ilçenin meselelerinin çözümüne katkı sağlamak için elinden gelen çabayı göstereceğini ifade eden Türker, “Osmangazi’ye hizmet etmek benim için de çok güzel bir tecrübe olacak. Hep birlikte halka en iyi hizmeti vermek için gece gündüz demeden çalışacağız” diye konuştu.

Kaynak: İHA