Odunpazarı’nda Vatandaşlara Kolaylık

Eskişehir Odunpazarı Belediyesi resmi internet sitesi üzerinden vatandaşların resmi işlemleri hakkında bilgi alabilecekleri açıklandı.

Odunpazarı’nda Vatandaşlara Kolaylık
Odunpazarı Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, ‘‘Odunpazarı Belediyesi resmi internet sitesi www.odunpazari.bel.tr üzerinden vatandaşlar, gerçekleştirmek istedikleri işlemler için evlerinden dışarı çıkmadan gerekli evraklara ulaşabiliyorlar. İş yeri açmak isteyen ve ruhsat almak isteyen vatandaşlarımız gerçekleştirecekleri işlemlerin neler olduğunu ve belediye tarafından hangi evrakların istendiğini evlerinden çıkmadan rahatça öğrenebilecekler’’ ifadeleri yer aldı.

Açıklamada ayrıca, ‘‘Odunpazarı Belediyesi Resmi İnternet sitesi www.odunpazari.bel.tr adresinden Hızlı Erişim bölümünde bulunan ‘İşyeri Açma ve Ruhsat İşlemleri’ linki aracılığıyla başvurusu için istenen belgelerin detaylarına kolayca ulaşabilen vatandaşlar, bu sayede gerekli evrakları hazırlanmış olarak gelip gerçekleştirmek istedikleri işlemleri vakit kaybetmeden yapabilecekler’’ diye belirtildi.
Kaynak: İHA