Milletvekili Erdoğan, Elif Beldesini Ziyaret Eti

AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan, Araban ilçesine bağlı Elif beldesini ziyaret etti.

Erdoğan ile Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu'nu Elif Belde Belediye Başkanı İbrahim Çobanoğlu karşıladı.

Erdoğan, 15 ay önce inşaatına başlanan 31 bin metrekarelik alanda kurulan beldenin ilk parkını gezdi, yetkililerden bilgi aldı. Milletvekili Erdoğan, Başkan Çobanoğlu'nun zor olanı başararak hizmet verdiğini söyledi.

Çobanoğlu'na beldeye verdiği başarılı hizmetlerinden dolayı teşekkür eden Erdoğan, "Milletvekilliğim döneminde Elif Beldesine hizmet getirebilmek için sözünü verdiğim tüm hizmetleri getirdim. Başkan Çobanoğlu ile çalışmayı hep takdir etmişimdir. Elif Beldemizin 31 bin metrekare ürerine kurulan ve inşaatı süren ilk ve tek parkının Elif Beldesi halkına hayırlı olmasını ve mutluluk getirmesini dilerim" dedi.

Başkan Çobanoğlu da seçim vaatlerinin en önemlilerinden olan lise ile kanalizasyon sistemi vaatlerini yerine getirdiğini, içme suyu isale hattının da projesini tamamladığını söyledi.

18 yıldan beri belediye bulunan 3 bin 600 nüfuslu beldede bugüne kadar bir tek parkın dahi yapılmadığını, bu nedenle park yapımına başladıklarını ifade eden Çobanoğlu, parkın içindre kafeterya, çay ocağı, kamelya, bayanlar için yürüyüş parkuru, futbol ve voleybol sahası ile sportif faaliyetlerin yapılacağı alan, çocuk oyun grubu, yetişkinler için jimnastik spor grubu bulunduğunu kaydetti.

Kaynak: AA