Ak Parti Afyonkarahisar Merkez İlçe Yönetimi, Erkmen'de Toplandı

AK Parti Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkanı Bülent Eser, "İnşallah Afyonkarahisar gelecekte hızlı tren hatlarının en fazla geçtiği yer olacaktır" dedi.

AK Parti Afyonkarahisar Merkez İlçe Yönetim Kurulu toplantısı Erkmen beldesinde gerçekleştirildi.

Toplantının açılışında konuşan AK Parti Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkanı Eser, Afyonkarahisar'ın, 2002 yılından bu yana ulaşımda çok büyük yatırımlar aldığını ifade etti.

Türkiye'nin en önemli kavşak noktalarında olan Afyonkarahisar'ın bu avantajlı özelliliği ile ulaştırmada büyük yatırımlar almaya devam ettiğini de belirten Eser, şöyle devam etti:

"Nüfus ve ekonomik büyüklük olarak Türkiye'nin en büyük 3 kenti İstanbul, Ankara ve İzmir'e yakınlığı ile kavşak noktası olan Afyonkarahisar, 2002 yılından bu yana ulaşımda hükümetin yaptığı yüz milyonlarca liralık yatırımla çağ atlamıştır. Karayollarında tüm komşu şehirlerle bölünmüş yollarla ulaşılabilen Afyonkarahisar, demiryolunda da Ankara-Afyonkarahisar YHT hattının temelinin atılması ile başkente 1 saat 30 dakikada ulaşılabilen bir yer olacaktır. İnşallah Afyonkarahisar gelecekte hızlı tren hatlarının en fazla geçtiği yer olacaktır."

Erkmen Belediye Başkanı Memduh Kuş ise Erkmen'in son 10 yılda Afyonkarahisar'daki pek çok insanın yaşamak istediği bir belde haline geldiğini söyledi.

Kuş, pek çok beldenin göç verirken Erkmen'in göç alan bir belde olduğunu ifade etti.

Kaynak: AA