Kızılay Kadın Kollarında Heyecanlı Yeni Bir Dönem Başladı

Eskişehir Türk Kızılayı Kadın Kolları Başkanı Nurhan Arı, göreve geldikten sonra yaptıkları çalışmalarla ilgili bir açıklama yaptı.

Kızılay Kadın Kollarında Heyecanlı Yeni Bir Dönem Başladı
Açıklamasında, 19 Mart 2013 tarihinde göreve geldiklerini belirten Nurhan Arı, Türk Kızılayı Eskişehir Şubesi Kadın Kolları olarak görevlerine heyecanla, yeni bir vizyonla başladıklarını ve bu dinamizmi geleceğe taşımaya inandıklarını anlattı. Aradan geçen 5,5 aylık süre içinde sıcak bir ekip anlayışı ile özverili bir şekilde faaliyetleri gerçekleştirdiklerini ifade eden Arı “Öncelikle bize bu kutsal görevi veren Eskişehir şube Başkanı ve Yönetim kuruluna teşekkürü bir borç biliriz. Bu görevi gönüllü olarak yapan üyelerimize minnettarım. Kızılayımıza değerli katkılarını sunacak yeni gönüllü arkadaşları, yuvamıza davet ediyorum” diye belirtti.

Nuran Arı, göreve başladıktan sonra yaptıkları faaliyetleri ise şöyle sıraladı;
“Mahallelerde çok sayıda ihtiyaç sahibi aileye ulaştık ve giyimden,gıdaya,kırtasiyeden maddi desteğe yaralarını sarmaya çalıştık. Vatanı için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi mevlitler okutarak yad ettik. Yurt dışında bayrağımızı dalgalandıran gençlerimize, 19 mayıs’da sporsal yarışmalar düzenleyerek gençlerimizi ödüllendirdik. Değerli sanatçılarımız eşliğinde motive ettik. Bayramda yüzlerce ihtiyaç sahibi çocuğumuzun yanında yer aldık. Cezaevlerinde eğitim çalışmaları ile, ihtiyaç sahibi bayanların ve çocukların yanında bulunduk. Şehit aileleri ve gazilerimize yemekli toplantı düzenlenerek, onları önemsediğimizi, unutmadığımızı ve çok değerli olduklarını hissettirdik. Huzurevlerini ziyaret ederek, nine ve dedelerimizle hoş vakitler geçirdik. Suriyeli mültecilere gıda, giyim yardımlar yaptık. Sevgi Bohçaları yaparak yeni doğmuş bebek ve annelerinin tüm ihtiyaçlarını karşıladık. Geleceğimizin mimarı olacak çocukların kırtasiye masraflarını karşıladık. İnşallah daha nice güzel faaliyetlere ben ve gönüllü arkadaşlarım imza atarız. Hayırsever vatandaşlarımızı, asırlık hayır çınarı, Türk Kızılayı’na desteğe bekliyorum.”
Kaynak: İHA