Yenişehir Belediyesi'nden Okullara Destek

İçel'in merkez ilçe Yenişehir Belediyesi, bu yılda okullara prefabrik soyunma odaları ve güvenlik kulübeleri yerleştiriyor.

Yenişehir Belediyesi'nden Okullara Destek
Yenişehir Belediyesi sınırları içinde yer alan okullara prefabrik soyunma odaları ve güvenlik kulübeleri yerleştiriyor. Bu kapsamda Menteş, Batıkent, Cumhuriyet, Pirireis, Perşembe Vakfı, Dumlupınar İmam hatip, Eyüp Aygar Anadolu Lisesi'ne soyunma kabinleri ve güvenlik kulübeleri yerleştirilerek öğrencilerin kullanımına sunuldu.

Yenişehir Belediye Başkanı İbrahim Genç, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, okullardaki eğitim ve öğretimin en önemli amacının, bu ülkenin geleceği olan çocukların iyi insan ve iyi vatandaşlar olarak yetiştirilmelerine imkan sağlamak olduğunu belirterek, "Bende eğitime yapılan desteğin hiçbir zaman boşa gitmeyeceği kanaatindeyim. Çocuklarımızın okulda geçirdiği zaman, ailesi ve çevresiyle geçirdiği zamana göre daha fazla olduğundan öğrencilerimizin daha sağlıklı bir ortamda eğitimlerini sürdürebilmeleri için temizlik, asfaltlama, bahçe düzenlemesi ve bakım çalışmalarımızı da sürdürüyoruz" dedi.

Okul yöneticileri ise, öğrencilere büyük kolaylıklar sağlayan prefabrik soyunma odalarından dolayı Yenişehir Belediye Başkanı İbrahim Genç'e teşekkür ettiler.
Kaynak: İHA