Chp Düzce İl Başkanı Karslıoğlu'nun Açıklaması

CHP Düzce İl Başkanı Basri Karslıoğlu, "Türkiye'nin imkanlarının bu kadar bol olduğu, bütçeye paranın bol miktarda girdiği bir dönemde Düzce'de hala prefabrik okullar, çağ dışı yurtlar var" dedi.

Karslıoğlu, İl Başkanlığında düzenlediği basın toplantısında, 2013-2014 eğitim-öğretim yılının bölge halkına hayırlı olmasını dilerken eğitimdeki düşüşün sebebinin AK Parti milletvekilleri olduğunu belirtti.

Vatandaşları, milletvekillerini, hizmetleri noktasında uyarması gerektiğini dile getiren Karslıoğlu, "Türkiye'nin imkanlarının bu kadar bol olduğu, bütçeye paranın bol miktarda girdiği bir dönemde Düzce'de hala prefabrik okullar, çağ dışı yurtlar var. Düzceli'nin Ak Parti iktidarından hak ettiği ödeneği alamayıp bunları yaptıramadığı gerçeği ortaya çıkmaktadır''dedi.

AK Parti'nin Düzce'de üç dönemde üçer milletvekili aldığını hatırlatan Karslıoğlu, Düzcelinin tercihini saygıyla karşıladıklarını ancak milletvekillerinin Düzce'ye hak ettiği değeri vermediklerini düşündüklerini ifade etti

Doğanlı Eşref Taşhan ilköğretim Okulu'nda eğitime bir hafta geç başlanacak olmasına da değinen Karslıoğlu, "Düzce sahipsiz kaldı. Vatandaş haber verdikten sonra gidiliyor. Eğitimde 11 sene öncesinden daha kötü durumdayız'' diye konuştu.

Karslıoğlu ayrıca Düzce genelinde altı bölgede belediye başkan adaylarının belli olduğunu da sözlerine ekledi.

Kaynak: AA