Başkan Karaosmanoğlu,Kartepe Anadolular Derneği Üyelerini Misafir Etti

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kartepe Anadolulular Derneği Başkanı Ahmet Aydın Şentürk ile yönetim kurulu üyelerini kabul etti.

Başkan Karaosmanoğlu,Kartepe Anadolular Derneği Üyelerini Misafir Etti
Dernek yöneticilerinin Kartepe’ye yönelik görüş, öneri ve fikirlerini alan Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Anadolu kültürünü dernekler aracılığıyla yaşatmalı ve gelecek nesillere aktarmalıyız ‘’ dedi.

Kartepe Anadolulular Derneği Başkanı Ahmet Aydın Şentürk ile yönetim kurulu üyeleri, Başkan Karaosmanoğlu’nu ziyaret etti. Yaklaşık 6 ay önce kurulan derneğin amacı ve faaliyetleri hakkında Başkan Karaosmanoğlu’na bilgi veren Şentürk, ‘’Kocaeli çok gelişti ve değişti. Çalışmalarınızı takdirle takip ediyoruz. Kocaeli’ne ve Kartepe’ye olan hizmetlerinizden dolayı teşekkür ediyoruz. Kartepe’de birlik ve beraberliğin, kardeşliğin geliştirilmesi için çalışmalar yapmak istiyoruz’’ ifadesini kullandı.

Dernek yöneticilerine çalışmalarında başarılar dileyen Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Anadolu kültürünün zengin unsurlarının yaşatılması ve gelecek nesillere aktarılması için derneklerimize önemli görevler düşüyor. Kartepe’nin daha yaşanabilir, daha güzel bir şehir olması için sizlerin görüş, öneri ve fikirlerinize büyük önem veriyoruz. Hayatı kolaylaştıran hizmetleri hep birlikte yapıyoruz’’ açıklamasını yaptı. Dernek başkanı Şentürk, 22 Eylül Pazar günü Köseköy Fatih Mahallesi’nde sünnet şenliği düzenleyeceklerini de ifade etti.

Kaynak: İHA