Başkan Kocadon; Köylere Hizmetlerimiz Sürecek

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon Bodrum Belediyesi'nin sorumluluğuna giren köylerdeki çalışmaları bizzat katılarak kontrol ediyor.

Başkan Kocadon; Köylere Hizmetlerimiz Sürecek
Başkan Mehmet Kocadon ve beraberindeki ekip Karanlık, Etrim, Sazköy, Kurudere, Çamarası mevkilerine yaptığı ziyaretlerde yöre halkı tarafından davul zurnayla karşılandı. Yıllardır gerek halkın günlük hayatlarında, gerekse çocukların okullarına gitmelerinde büyük engel olan bozuk, tozlu, kış aylarında çamur içinde olan kullanışsız yolların asfaltlanmasından dolayı köylüler Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'a teşekkür etti.

Mumcular beldesinde bulunan Koca Muhtarın Kahvesi'ne uğrayan Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon bölge halkı ile sohbet etti. Bölgede yapılan çalışmaları da aktaran Başkan Mehmet Kocadon, Bodrum Belediyesi'nin sağlık, eğitim, spor, kültür ve sanat gibi konularda kendilerine her türlü destekleri vereceklerini açıkladı.

Gerçekleşen köy ziyaretleri sonrasında yaptığı açıklamayla, gerçekleştirdiği ziyaretleri değerlendiren Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon; “Yıllardır köylerimize ve bu köylere bağlı mahallelerimize gerek alt gerekse üst yapıda yeteri kadar destek verilmemiş. Yeni çıkan yasa ile Bodrum Belediyesi sorumluluğuna giren bu bölgeler bizzat tarafımdan ziyaret edilerek hangi konularda eksiklikleri varsa not alınarak çalışmalarımıza başladık. Bugün yapılan çalışmaları görmek için köylere gelişimde bana gösterdikleri ilgi ve sevgi için hepsine çok teşekkür ediyorum. Bu benim görevim ve yeni yapılanmamızla hizmetler kesintisiz sürecek” dedi.

Kaynak: İHA