Bitlis'te 16'ncı Parkın Açılışı Yapıldı

BİTLİS - Bitlis Belediyesince yapımı tamamlanan 16'ncı parkın açılışı yapıldı.

8 Ağustos Mahallesi'nde yapılan parkta, futbol ve basketbol sahası, engelliler basketbol sahası ve çocuk oyun grubu yer alıyor.

Parkın açılışında konuşan AK Parti Bitlis Milletvekili Vedat Demiröz, kentte son bir ay içinde ikinci parkın açılışını yaptıklarını söyledi.

Demiröz, "Başkanımız alanı çok iyi kullanarak bir park yapmış. Buraya çocuklarımız ve aileleri sahip çıkacak. Başkanımızı bu tür hizmtlerinden dolayı kutluyorum. Bitlis'in çehresi her geçen gün değişiyor ve güzelleşiyor. Parkın yapımında emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Parkın çocuklarımıza hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Belediye Başkanı Fehmi Alaydın ise bugün Bitlis'te 16'ncı parkın açılışını yaptıklarını belirterek, park yaptıkları alanda daha önceden çocukların toprak üzerinde oyun oynağıdını bildirdi.

Alaydın, "Burası daha önceden boş bir araziydi. Çocuklar tozun toprağın içinde oyun oynuyordu. Araziyi vakıflardan kiralayarak, mahalle sakinlerine ve çocuklarımıza park yaptık. Bu parkı mahalle sakinlerini ve çocuklara emanet ediyoruz. Parkın yapımında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Ardından parkın açılışını Demiröz, Alaydın, AK Parti İl Başkanı Fatih Kadirioğlu, İl Milli Eğitim Müdürü M. Emin Korkmaz gerçekleştirdi.

Kaynak: AA