Bakan Yıldırım: Şapkamızı Çıkarırız, Selamımızı Çakarız

AK Parti Erzincan İl Teşkilatı’nın bayramlaşma törenine katılan Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Türkiye’nin 2023 hedeflerinden bahsederek; “Eğer daha iyi yapacağını söyleyen birileri çıkarsa, milletimiz de buna ikna olursa, biz şapkamızı çıkarırız, selamımızı çakarız, kenara dururuz” diye konuştu.

Bakan Yıldırım: Şapkamızı Çıkarırız, Selamımızı Çakarız
Bayram tatilini memleketi Erzincan’da geçiren Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım AK Parti Erzincan İl Teşkilatı’nın bayramlaşma törenine katıldı.

Partililer tarafından karşılanan Bakan Yıldırım, parti binasında vatandaşların bayramını kutladı. AK Parti İl Başkanı Cemalettin Başsoy’un konuşmasının ardından söz alan Bakan Yıldırım, bayramların kardeşliğin dayanışmanın yardımlaşmanın arttığı birliğin beraberliğin doruğa ulaştığı müstesna günlerden olduğunu hatırlatarak, tüm vatandaşların bayramını kutladı.

Yıldırım konuşmasında her türlü övgü, her türlü methiyenin bir “Allah razı olsun” yapandan, edenden, diyenden daha kıymetli olmadığının altını çizerek; “Biz bu güne kadar önce hakkın rısası sonra da halkın rızası için çalıştık. Bunun dışındakileri hiç dikkate almadık. AK Parti’yi dize getirmek için çok gayretler oldu, çok badireler atlattık ama sabırla, kararlılıkla, milletin duasıyla, desteğiyle hepsini aştık bu günlere geldik. Biri bitiyor biri geliyor. Darbe tehditleri, kapatma tehditleri, yargı darbe tehditleri, yetmedi ekonomiyi hedef alan, sokakta kargaşa çıkaran, sandıkta iktidarı hayal edemeyince, sokaktan medet uman gayretler hep karşımıza çıktı ama Elhamdülillah milletimizin basiretiyle, duasıyla, desteğiyle hep dik duran ama hiç diklenmeyen Recep Tayyip Erdoğan’ın kararlı duruşuyla hepsini boşa çıkardık ve bugünlere geldik. Rabbime hamdolsun” diye konuştu.

Yıldırım önümüzdeki seçim süreci ve 2023 hedefleri ile ilgili de konuşaraka; “Önümüzde yeni bir süreç var, iki sene içerisinde 3 tane seçim yapacağız. Türkiye 11 yıllık AK Parti iktidarından sonra ikinci 10 yılın planını yaptı. Hedef 2023 Cumhuriyetimizin 100. Yılı. Ne olacak 100. Yılda; Türkiye dünyada sözü geçen 10 ülkeden biri olacak. Nerden aldık biz Türkiye’yi 23. sırada, 2003’te 23’ncüden aldık, 2023’te onuncu yapacağız. Milletimizin gayretiyle, desteğiyle duasıyla çalışacağız. Bu güne kadar nasıl çalıştıysak, milletimizin beklentilerini yerine getirdikse, bundan sonra da aynı kararlılıkla çalışacağız. İşimiz çok, ama 10 sene çalıştık yeter diyecek halimiz yok. Biz meraklısı değiliz. Eğer daha iyi yapacağını söyleyen birileri çıkarsa, milletimiz de buna ikna olursa, biz şapkamızı çıkarırız, selamımızı çakarız, kenara dururuz. Ama millet bize yürü diyorsa durmak bize yakışmaz arkadaşlar. Milletimizin duası desteği, duası olduğu müddetçe gideceğiz” şeklinde ifade etti.

Bakan Yıldırım konuşmasının ardından partililerle bayramlaştıktan sonra binadan ayrıldı.
Kaynak: İHA