Kütahya Milletvekili Aksoy'dan Bayram Öncesi Yol Müjdesi

Ak Parti Kütahya Milletvekili Soner Aksoy tarafından Ramazan bayram öncesi verilen yol müjdesi Gediz, Kütahya ve çevre halkını sevindirdi.

Kütahya Milletvekili Aksoy'dan Bayram Öncesi Yol Müjdesi
Ak Parti Kütahya Milletvekili Soner Aksoy, Kütahya'nın İzmir ihracat limanına bağlanmasında önemli rol oynayan Gediz-Abide-Uşak Karayolunun ihaleye çıkarıldığını ve bu konuda çok önemli bir adımın daha atıldığını söyledi.

Milletvekili Soner Aksoy, şöyle konuştu:
Çok sık kazaların meydana geldiği, dar ve tek şerit olan 40 kilometrelik Uşak(Güre)-Abide(Gediz) arası Karayolun bölünmüş yol olarak yapılması için ihale ilanına çıkılmıştır. Ayrıca; yine bölünmüş yol olarak, Çavdarhisar çevre yolu, Emet istikameti 5 kilometrelik yolunda yapım ihalesine çıkılmıştır. Bu yolda bölünmüş yol olacaktır ve Emet istikametinin bir başlangıcıdır. İkisi beraber ihale edilecektir. Umut ediyoruz ki, en kısa zamanda ihale edilerek inşaat başlar. Bu yollar Çavdarhisar, Emet, Hisarcık, Pazarlar, Simav ve Gediz halkı için çok önemlidir. Kütahya'nın da İzmir'e kolay ulaşması bu yolla olacaktır. Yakında Çavdarhisar-Gediz Karayolunun da ihalesi çıktığında önemli adım tamamlanmış olacaktır. Elbette Abide-Simav arasının da bölünmüş yol proje çalışmaları devam etmektedir. Onunda takibini yapmaktayız. Allah tamamını erdirsin."
Kaynak: İHA