K-Pop festivali bu sene İstanbul'da

Güney Kore'nin en önemli K-Pop sanatçılarının yer aldığı 'Music Bank' Konseri, Türkiye'de ilk kez bu sene, olağanüstü bir gösteriyle 7 Eylül 2013 tarihinde Ülker Sports Arena'da gerçekleşecek.

K-Pop festivali bu sene İstanbul'da
73 ülkeye canlı yayın yapan Kore'nin Ulusal Televizyonu KBS World Kanalı tarafından düzenlenen'MUSIC BANK in İstanbul'a yaklaşık 10.000 kişi bekleniyor.

Güney Kore'de KBS televizyonu'nda her hafta yayınlanan'MUSIC BANK'isimli eğlence programı, hayranlarına, K-Pop sanatçılarını yakından görme fırsatı sağladığı gibi yeni çıkış yapan sanatçıların da kendilerini göstermesi için önemli bir fırsat sunuyor.

MUSIC BANK, Asya müzik piyasasını ve hatta diğer coğrafyaları silip süpüren ünlü Hallyu Dalgası'nın (ya da Kore Dalgası) arkasındaki itici güç ve hali hazırda dünya çapında var olan fanlarının her hafta özlemle beklemeye devam ettiği en ünlü K-Pop programı olma özelliği taşıyor.

Güney Kore'nin en ünlü grupları SUPER JUNIOR, BEAST, MBLAQ, FTISLAND, miss A ve AILEE'nin sahne alacağı İstanbul MUSIC BANK-K-POP Festivali, güçlü koreografiler, romantik şarkılar, eşsiz performanslar ve çeşitli performanslar ile izleyicileri kasıp kavuracak.

MUSIC BANK DÜNYA TURNESİ, ilk kez Temmuz 2011'de Tokyo-Japonya'da kapalı gişe olarak Tokyo Dome'da gerçekleştirildi.

Şubat 2012'de Paris'de yapılan ikinci şov üst seviye K-pop sanatçılarının dinamik performansları ve masraftan kaçınılmayan prodüksiyonu ile oldukça başarılıydı. Aralık 2012'de gerçekleşen üçüncü şov kapalı gişe olarak tüm Şili'yi salladı.

Türkiye ve komşu ülkelerdeki K-pop fanlarının iki senedir beklediği bu organizasyon Eylül 2013'de gerçekleşecek ve İstanbul-Gyeongju Dünya Kültür Expo'sunun da en önemli etkinliği olacak.

Kore Devlet Televizyon Kanalı (KBS) ve AAJT Inc. tarafından düzenlenen İstanbul MUSIC BANK-K-POP Festivali, 7 Eylül 2013'te Ülker Sports Arena'da fırtına gibi esecek. İran, S. Arabistan, Almanya, Azerbaycan ve Ortadoğu'nun da yoğun ilgi gösterdiği İstanbul MUSIC BANK-K-POP Festivali icin 150 kişilik büyük bir ekip çalışacak.

Tarih: 7 Eylül 2013, Cumartesi

Kapı Açılış: 17.00

Konser Başlangıcı: 19.00

Biletler: Biletler 12 Temmuz Cuma günü Biletix'te satışa sunulacak.

VIP (Sahne Önü): 375TL

Platinum (Ayakta): 215 TL

Gold Tribün: 175 TL

Silver Tribün: 135 TL

Bronze Tribün: 77 TL