Eskigediz'de, Kanalizasyon Çalışmalarında Bozulan Yollar Tekrar Asfaltlanıyor

Kütahya'nın Gediz ilçesine bağlı Eskigediz beldesinde, kanalizasyon altyapı çalışmalarında bozulan yollar tamir edilerek tekrar asfaltlanıyor.

Eskigediz'de, Kanalizasyon Çalışmalarında Bozulan Yollar Tekrar Asfaltlanıyor
Eskigediz Belediye Başkanı Feridun Altıntop, bir süre önce belde içerisinde başlattıkları kanalizasyon şebekesi yenileme çalışmalarının tamamlanan bölümlerinde bozulan yolların hızla tamir edilip asfaltlanmaya başlandığını söyledi.

Sabırgazi Mahallesinde inşaatına başlanan kanalizasyon şebekesi yenileme çalışmalarının 360 günde tamamlanacağını belirten Eskigediz Belediye Başkanı Feridun Altıntop, belde için en önemli proje olan yer altı kanalizasyon şebekesini yenileyerek Eskigediz'in altyapısını en az 50 yıl cevap verebilecek duruma getireceklerini ifade etti.

Belediye Başkanı Feridun Altıntop, "Başta içme suyu olmak üzere kanalizasyon, elektrik kablolarının yer altına alınması, taşkın koruma ve dere ıslahı kanal projeleri Eskigediz'in olmazsa olmazları. Bu projeleri birer birer hayata geçirip halkımızın hizmetine sunuyoruz. En son olarak kanalizasyon şebekesini yenilemek için kolları sıvadık ve önemli bir bölümünü tamamladık. Bu güzel çalışmalar sırasında ulaşım ve trafikte bazı zorluklar meydana gelmiş olabilir. Ama, daha güzel ve düzenli bir şehir yaşamı için yapılan çalışmalarımız yakında tamamlanacak" dedi.

Kaynak: İHA