Didim’de Kadroya Geçen Sözleşmelilerden Başkan’a Ziyaret

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün torba yasayı onaylamasının ardından Didim Belediyesinde sözleşmeli olarak çalışan 14 memur kadroya geçerken, kadroya geçen memurlar Belediye Başkanı Mümin Kamacı’yı ziyaret etti.

Didim’de Kadroya Geçen Sözleşmelilerden Başkan’a Ziyaret
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün torba yasayı onaylamasının ardından Didim Belediyesinde sözleşmeli olarak çalışan 14 memur kadroya geçti. Aralarında 6 Mühendis, 4 Tekniker, 1 Sanat tarihçi, 1 Arkeolog,1 Mimar ve 1 Avukat’ın yer aldığı 14 kişilik heyet adına Tekniker Gökhan Kutucu Belediye Başkanı Mümin Kamacı’ya çiçek verip teşekkür etti.

Başkan Kamacı kadroya geçen memurları makam odasında ağırlarken ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Başkan Kamacı sözleşmeli personel olarak çalışanların çalıştıkları süre boyunca gösterdikleri özverinin önemli olduğunu belirterek “Sizler yeni yasa sonrasında 657 sayılı kanuna tabi oldunuz. Bu geçen sürede de elinizden gelenin en iyisini yapmaya çalıştınız. Bundan sonra da aynı azim ve istekle çalışacağınızdan şüphem yok. Gönül ister ki daha fazla eleman alalım ve halkımıza daha iyi hizmet sunalım ama şartlar kapsamında çalışıyoruz. Sizlerin de katkılarıyla daha iyi işler yapacağımıza inanıyorum” dedi.

Ziyaretin sonunda hatıra fotoğrafı çektirildi.
Kaynak: İHA