Demircililer Derneği’nden Vali Savaş’a Ziyaret
Manisa Demircililer Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği Başkanı Nurullah Sevim ve yönetim kurulu üyeleri, Vali Abdurrahman Savaş’ı ziyaret etti.

Vali Savaş da ziyaret nedeniyle teşekkür ederek, “Buraya tayin olduğumda birkaç kişiden mutlaka Demirci’ye uğramam konusunda tavsiyeler aldım. Fakat göreve başladıktan sonraki bir ay içerisinde Demirci’ye 3 kez gittim. Merkeze çok uzak bir yer. Aşevi inşaatının tamamlanması için Özel İdareye müracaat ederseniz gereken destek verilir. Huzurevi yapımı için de gerekli incelemeleri yapalım” dedi.
Ziyaretin sonunda Manisa Demircililer Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği Başkanı Sevim Vali Savaş’a isminin yazdığı halı bulunan minyatür halı tezgahı hediye etti.
