Köşk Esnafı ve İşadamları İftar Yemeğinde Bir Araya Geldi

Köşk Belediyesi tarafından Egemenlik Parkında gerçekleştirilen iftar programında işadamları ve esnaflar bir araya geldi.

Köşk Esnafı ve İşadamları İftar Yemeğinde Bir Araya Geldi
Köşk Belediye Başkanı Rifat Kadri Kılınç’ın ev sahipliğinde gerçekleşen iftara Köşk Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, AK Parti Adın Milletvekili Semiha Öyüş, Köşk İlçe Emniyet Amiri Süleyman Tikveş, İl Genel Meclis Üyesi Cengiz Ülgen, Mege AŞ Sahibi olan Köşk’ün Fahri Hemşerisi Muharrem Balat, AK Parti Köşk Başkanı Halil Kaçmaz, Belediye Meclis üyeleri, çok sayıda esnaf ve iş adamı ile Köşk Belediyesi personeli katıldı.

Köşk işadamları ve esnaflarla bir arada iftar açmaktan büyük bir mutluluk duyduğunu ifade eden Belediye Başkanı Rıfat Kadri Kılınç, iftar programında yaptığı konuşmada; “Bu mübarek Ramazan ayında bir araya gelerek toplu görüşme imkanı bulduğumuz bu iftar yemeği beni çok mutlu etti. İlçemizin ekonomik ve ticaret alanında katma değer üreten işadamlarımız ve esnafımızı bir araya toplayarak iftarımızı aile ortamında açarak ibadetimizi gerçekleştirilmesi bizim açımızdan sevindirici. Bizi kırmayarak davetimize iştirak edenlere tek tek teşekkür ediyorum. Ben Köşklü hemşerilerimin adına bu buluşmanın hayırlara vesile olmasını, bundan sonra birçok alanda işbirliğine başlangıç olmasını temenni ediyorum. Allah daha nice nice iftarlarda bir araya getirmeyi nasip eylesin” dedi.

Kaynak: İHA