Beydağ’ın Kurtuluş Şenliklerinde Niran Ünsal Sahne Alacak

2 Eylül Pazartesi günü düşman işgalinden kurtuluşun 91. yıldönümünü kutlamaya hazırlanan Beydağ’da etkinlik programı belli oldu.

Beydağ’ın Kurtuluş Şenliklerinde Niran Ünsal Sahne Alacak
Son yıllarda kurtuluş etkinliklerinde ünlü sanatçıları ağırlayan Beydağ’da bu yıl da sevilen sanatçı Niran Ünsal sahne alacak.
Beydağ’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 91. yıldönümü etkinlikleri pazartesi sabahı 09.00’da tören alanındaki Atatürk Anıtı’na çelenklerin sunulması ile başlayacak. Ardından saat 10.00’da belediye önünden bando eşliğinde kortej yürüyüşü gerçekleştirilecek. Tören alanında 10.30’da başlayacak programda günün anlam ve önemini belirten konuşmalar, öğrencilerin ve İlkkurşun efelerinin gösteriler, tekvando gösteriler yer alırken, her yıl olduğu gibi bu yıl da incir yarışmasında dereceye girenlerin ödülleri verilecek. Tören programını takip eden dakikalarda yenilenen Beydağ Otogarı ve hizmet binasının açılışı yapılacak.

Akşam ise kurtuluş coşkusu, Kurtuluş Parkı’nda yaşanacak. 20.30’da başlayacak konserde ilk olarak, THM sanatçısı Ali Çakar, Popstar Ayla, fantezi müzik sanatçısı Ahmet Durmuş sahne alacak. Güler Esen’in sunuculuğundaki gecede sevilen sanatçı Niran Ünsal, parçalarını Beydağ halkı için seslendirecek. Bu yıl Bademli’deki Kiraz Festivali’nde de sahne alan Ünsal’ın yine yoğun ilgi görmesi bekleniyor. Kurtuluş Parkı’ndaki gece havai fişek gösterisi ile son bulacak.

Tüm etkinliklere Beydağ halkını davet eden Beydağ Belediye Başkanı Vasfi Şentürk, “Her yıl olduğu gibi ilçemizin kurtuluş yıldönümünde yine dolu dolu bir program hazırladık. Bu yıl garajımızın açılışını da programa ekledik. Halkımızın müzik dolu bir kurtuluş akşamı yaşamasını istedik. Bu yıl konserde sevilen isim Niran Ünsal sahne alacak. Beydağ halkımızı, Küçük Menderes havzasında yaşayan vatandaşlarımızı konserimize ve etkinliklerimize bekliyoruz” diye konuştu.

Kaynak: İHA