Ak Parti Çaycuma’da Danışma Meclisi Toplantısı Düzenledi

Ak Parti, Genişletilmiş Çaycuma İlçe Danışma Meclisi Toplantısını gerçekleştirdi.

Ak Parti Çaycuma’da Danışma Meclisi Toplantısı Düzenledi
Toplantıya Ak Parti Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı İstanbul Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Şentop, Ak Parti Zonguldak Milletvekilleri Ercan Candan ve Özcan Ulupınar, İl Başkanı Hamdi Uçar, Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman, Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülşen, Belde Belediye Başkanları, İl Genel Meclisi Üyeleri ve çok sayıda partili katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan toplantının açılış konuşmasını Ak Parti Çaycuma İlçe Başkanı Av. Vedat Emeksiz yaptı. Üye sayılarının artırdıklarını ifade eden Emeksiz, “Genel Merkez Seçim İşleri Başkanlığına bağlı sandık kurulu oluşum çalışmalarında yüzde doksan sekiz nokta sekizle Zonguldak il birincisiyiz. Yine teşkilat işleri başkanlığına bağlı sandık yönetimi kurulu oluşum oranlarında tamamlama oranımız yüzde seksen beş nokta doksan yedi ve bu istatistikler ile Zonguldak il birincisiyiz.” dedi.

Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülşen ise konuşmasında, Ak Parti’nin Çaycuma’da faal çalıştığını söyledi.

Seçim moduna girdiklerini ve bu tür toplantıları sıklıkla yapacaklarını ifade eden İl Başkanı Hamdi Uçar ise, bu tür toplantıların devam edeceğini söyledi.

Ak Parti Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı İstanbul Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Şentop ise seçimlerde sandık başlarında görevli partililere çok iş düştüğünü söyledi.

Seçimlerde bir oyun bile önemli olduğunu vurgulayan Şentop; “Ak Parti büyük ölçüde sandıklarda başarılı, sandıklara hakim bir politikayı başından beri, kuruluşundan beri izliyor. Fakat biz bu sefer sandıkta görevlendirdiğimiz herkesi bizzat arayarak, kendisine mesaj göndererek, görevini teyit ederek görevlendirmeyi yapmak istedik.” dedi.

Kaynak: İHA