Derslere Destek Merkezi 2’inci Yılında Doludizgin

Akyazı Belediyesi ve Akyazı Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından eğimindeki başarı oranını artırmak için ortak bir projeye imza atarak 2 yıl önce kurulan Derslere Destek Merkezi çalışmalarını sürdürüyor.

Derslere Destek Merkezi 2’inci Yılında Doludizgin
Akyazı Belediyesi Bilgi ve Kültür evinde öğrenim görerek SBS’ye hazırlanan öğrencilere maddi ve manevi destek sağlanırken elde edilen başarılar hem Akyazı Halk Eğitim Müdürlüğü hem Akyazı Belediye Başkanı Yaşar Yazıcı’nın göğsünü kabarttı.

Akyazı Halk Eğitim Müdürü Mehmet Paslı elde edilen başarılarla gurur duyduklarını ifade ederek, “Akyazı Belediyesi Bilgi ve Kültür Evi 2’inci yılında sağladıkları başarılar ile ilçemizin en önemli eğitim kurumlarından biri haline geldi. Bizlerde üzerimize düşen maddi manevi desteklerimizi her zaman sağlamak adına tüm Halk Eğitim müdürlüğü ve Ekibi olarak elimizden ne geliyorsa yapmaya her zaman hazırız” ifadelerini kullandı.

Akyazı Belediye Başkanı Yaşar Yazıcı ise, “İlçemizde eğitim öğretim en önemli önceliklerimiz arasındadır. Çocuklarımızın okul tercihlerindeki başarı oranlarını yükseltmek adına Akyazı Halk eğitim Müdürümüz Sayın Mehmet Paslı hocamız ve değerli Ekibi ile maddi ve manevi elimizden ne geliyorsa yaptık çocuklarımızın başarı oranlarını arttırmak adına sağladıkları emek ve yardımlarından ötürü kendilerine de çok teşekkür ediyorum bundan sonrada eğitim için elimizden ne geliyorsa yapmaya da devam edeceğiz. Akyazı Belediyesi Bilgi ve Kültür evinde SBS sınavına hazırlanan öğrencilerimizde sağladıkları başarı oranı ile hem bizleri hem ailelerini mutlu etti hem de kendilerine iyi bir gelecek hazırlama adına ilk adımlarını atmış oldular” dedi.

Kaynak: İHA