Vali Pek, Vatandaşların Sorunlarını Dinledi

IĞDIR - Vali Ahmet Pek, vatandaşlarla bir araya gelerek, sorunlarını dinledi.

Valilik toplantı salonunda vatandaşlarla bir araya gelen Pek, kentte göreve başladığından bugüne kadar sürekli olarak vatandaşlarla bir araya gelip sorunlarını dinlediğini söyledi.

Randevu talebinde bulunan vatandaşlarla bir araya gelmeye çalıştığını belirten Pek, "Halkımızın problemlerine ve taleplerine çözüm olmaya çalışıyoruz. Vatandaş odaklı yönetim anlayışı ile vatandaşlarla değişik vesilelerle bir araya geliyoruz" dedi.

Vatandaşların istek ve sorunlarına cevap vermek için çalıştıklarını anlatan Pek, şunları kaydetti:

"Vatandaşlarımızın sıkıntılarını, dileklerini birebir öğrenme imkanı sağlayan bu toplantıları sık sık yapmaya çalışıyorum. Vatandaşlarımız da bu toplantılarda sorunlarını yüz yüze iletme imkanı buluyor. Bizim kapımız vatandaşa her zaman açık. İmkanlar dahilinde vatandaşlarımızı mağdur etmemeye çalışıyoruz. Devletimiz sosyal bir devlettir. Vatandaşına bir çok alanda hizmetler sunarak, çeşitli imkanlar tanıyor. Bizlerin de görevi sizlerin adil ve eşit olarak bu olanaklara erişimini sağlamaktır. Vatandaşın memnuniyeti bizler için çok önemlidir. Hiçbir vatandaşımızın sorunu çözümsüz bırakmayacağız."

Toplantının sonunda yaşlı bir kadın Vali Pek'e çiçek vererek, teşekkür etti.

Kaynak: AA