Eşme Kaymakamlığı’ndan İhtiyaç Sahibi Öğrencilere İftar Yemeği

Eşme Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından şehit ve gazi aileleri, öğrenciler ve vakıfta kayıtlı ailelere yönelik son iftar yemeği Köklü Balık lokantasında düzenlendi.

Eşme Kaymakamlığı’ndan İhtiyaç Sahibi Öğrencilere İftar Yemeği
Düzenlenen iftar yemeğinde ilçe kaymakamı Türker Çağatay Halim ve eşi Esin Halim davetlileri kapıda karşıladı. İftar yemeğine ailelerin yanı sıra ilçe emniyet müdürü vekili Kazım ERKİN, ilçe milli eğitim müdürü ve vakıf mütevelli heyeti üyesi Erhan Ertem de katıldı.

Açılış konuşması yapan SYDV Müdürü Tuğran Şen, üçüncüsü tertip edilen iftar yemeğine katılan davetlilere teşekkür etti.

İlçe kaymakamı Halim da, “Yemeğe katılan şehit ve gazi ailelerine, öğrenci ve ailelerine teşekkür ediyorum. Ramazan ayı ilçemizde huzur ve güven ortamında geçiyor, ramazan ayı vesilesiyle oluşturulan milli ve manevi iklimden aldığımız heyecan ve bereketle şunu ifade etmeyi bir görev sayıyorum. Devletimiz, şehit yakınlarına, öğrencilere, maddi imkanı olamayan vatandaşlara imkanlar ölçüsünde maddi manevi bütün olanaklarını seferber ediyor. Bu sosyal devlet anlayışın gereğidir. Bizler de üzerimize düşen bu milli görevi yerine getirmeye çalışıyoruz. Unutmayalım ki; güçlü bir devlet ancak vatandaşın huzuru, sağlığı ve başarısı ile mümkündür. Bütün Şehitlerimize Cenabı Hak’tan rahmet, tarihi altın harflerle adını yazdıran şehitlerimize ve tüm gazilerimize minnet ve şükranlarımızı sunuyorum” dedi.

Kaynak: İHA