'Sarıgül CHP'ye girerse CHP parçalanır'

CHP Manisa Eski Milletvekili Şahin Mengü, Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül'ün CHP'ye geçeceği yönündeki iddialara ilişkin, "Sarıgül CHP'ye girdiği gün CHP artık tümüyle Atatürk'ün CHP'si olmaktan çıkar" dedi ve Kılıçdaroğlu'nu uyardı.

'Sarıgül CHP'ye girerse CHP parçalanır'
Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül'ün CHP'den İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı'na aday olacağına ilişkin iddialar günlerdir Türkiye'nin gündeminde.

Mustafa Sarıgül, son yaptığı açıklamada, 'Yurttaşlarım beni nerede görmek istiyorsa çalışma arkadaşlarımla konuşarak onun değerlendirmesini yapacağız. Hiçbir siyasi parti gözetmeksizin tüm yurttaşlarımız bizi nerede görmek istiyorsa önümüzdeki günlerde oradayız' ifadelerini kullanarak CHP'ye geçebileceğinin sinyallerini verdi.

CHP Manisa Eski Milletvekili Şahin Mengü, Twitter hesabından Sarıgül'ün aday olma ihtimalini değerlendirdi ve çarpıcı bir iddiada bulundu.

'Sarıgül
CHP'ye girdiği gün CHP artık tümüyle Atatürk'ün CHP'si olmaktan çıkar, başka bir şey olur. Parçalanır' diyen Mengü, CHP Lideri Kemal Kılıçdaoğlu'nu bu sözlerle uyardı: 'Partinin parçalanarak yok olmasını istemiyorsa böyle bir hata yapmaz.'

Burcu KANDEMİR - BEYAZ GAZETE



'Sarıgül CHP'ye girerse CHP parçalanır'