Eylül Ayında Beş Açılış Yapılacak

Uşak Belediyesi, Eylül ayında da 5 yeni açılış ile projeleri Uşak halkının hizmetine sunacak.

Eylül Ayında Beş Açılış Yapılacak
Kurtuluş Haftası içinde Ata Park Meydanı, Nuri Şeker Anıtı, yeni İsmetpaşa Caddesi, Halı ve Kilim Müzesi ve Kent Tarihi Müzesi açılışı gerçekleşecek. Konu hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Ali Erdoğan, kente yeni hizmetleri kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

Uşak’ta belediye olarak yoğun bir tempo ile çalışmaları yaptıklarını vurgulayan Başkan Ali Erdoğan, "İlimizde her anlamında farklılıklar yaratmak ve vatandaşlarımızın yaşamaktan zevk alacağı bir şehir yaratmak için gece gündüz demeden çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Birçok projemiz devam ediyor ve yakın zamanda projelerimiz gün yüzüne çıkmış olacak. Belediyemiz Kurtuluş Haftası’na yaraşır bir şekilde hafta boyunca projelerini açacak” dedi

Uşak’a yapılan projelerin kentin çehresini de olumlu yönde etkilediğini vurgulayan Başkan Ali Erdoğan, yakın zamanda bitecek projeler ile kentin ivme kazanacağına dikkat çekti. Uşak’ın her yönü ile farklılaştığını ve cazibe merkezi haline geldiğini aktaran Erdoğan, "İlimizde gelişimi her yönü ile önemsedik. İlimizin sadece alt yapı ve üst yapı olarak değil, farklı yönleriyle de yaşanabilir olmasını hedefledik. Bu yolda başarılı çalışmalarımız sürmekle birlikte yakın zamanda daha da güzelleşecek” ifadesini kullandı.
Kaynak: İHA