Belediyeden Tayini Çıkan İl Jandarma Alay Komutanı Albay Eren'in Onuruna Veda Yemeği

AKSARAY - Aksaray Belediyesi tarafından Ankara'ya tayini çıkan İl Jandarma Alay Komutanı Albay Erdal Eren'in onuruna veda yemeği verildi.

Ağaçlı tesislerinde verilen veda yemeğine, Aksaray Valisi Selami Altınok, AK Parti Milletvekili Ali Rıza Alaboyun, Belediye Başkanı Nevzat Palta, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Erdal Eren ve AK Parti İl Başkanı Fatih Yıldırıcı katıldı.

Aksaray Valisi Selami Altınok, veda yemeğine katılmaktan mutluluk duyduğu dile getirerek, "Komutanla beraber bir yıldır çok güzel çalışma ortamı içerisinde mesai yaptık. Hem kişiliğini hem temsil ettiği makamı hem aile yapısını insanı yapısını çok değer verdiğimiz sevdiğimiz bir kardeşimiz. Gittiği için üzülüyorum. Çok güzel bir yere gittiği için Ankara'ya ve arzu ettiği bir yere gittiği için seviniyorum. Bundan sonra ki hayatında başarılar diliyorum" dedi.

Belediye Başkanı Nevzat Palta da Albay Eren'in görevini en iyi şekilde yerine getirdiğini ifade ederek, "O açıdan ben kendisine yürekten teşekkür ediyorum. Bu çerçeve içerisinde gerçekten çok güzel ilişkilerimiz oldu. Tabiki bu dayanışma aradaki ilişkilerin güçlü olması sonuçta Aksarayımız adına da Aksaraylı insanlarımız adına da güzel bir çalışma oluyor. Ben o açıdan kendilerine tekrar teşekkür ediyorum. Tabii ki bundan sonra ki görevinde de başarılar diliyorum. Tabii ki Ankara çok kısa bir mesafe. İnşallah orada da güzel hizmetler yapar" diye konuştu.

Albay Erdal Eren ise böyle güzel insanlarla bir arada bulunmaktan mutluluk duyduğunun altını çizerek, "Aksaray'ın beni gönülden kabullendiğini bütün hatalarıma rağmen sahiplendiğini biliyordum ama bu kadar yüksek olduğunu bir kere daha anladım. Tamamen mutlu ayrılacağım buradan. Somuncu Baba'yı kabullenmiş onu bağrına basmış bir memlekete hizmet etmek hakikaten bir ayrıcalık olsa gerek. Çok teşekkür ediyorum" dedi.

Konuşmaların ardından Belediye Başkanı Palta, Albay Eren'e yaptığı hizmetlerden dolayı Aksaray halkı adına teşekkür ederek dünyaca ünlü Taşpınar halısı hediye etti.

Kaynak: AA