Bto'dan Yeni Başsavcıya Hayırlı Olsun Ziyareti

Balıkesir Ticaret Odası (BTO) Yönetim Kurulu yeni göreve başlayan Cumhuriyet Başsavcısı Feridun Süzer'i makamında ziyaret etti.

Bto'dan Yeni Başsavcıya Hayırlı Olsun Ziyareti
BTO Yönetim Kurulu Başkanı Fahri Ermişler ve Balıkesir Sanayi Odası Meclis Başkanı Hakan Özdamar, BTO Yönetim Kurulu Üyeleri İbrahim Gürkan Zeybek ve Eşref Koçak, Balıkesir Cumhuriyet Savcısı Feridun Süzer’i makamında ziyaret ettiler. Başsavcı Süzer'e yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulunan BTO Yönetim Kurulu Başkanı Fahri Ermişler ve yönetim kurulu üyeleri, Balıkesir’in sorunları ve çözümleri, Balıkesir’in büyükşehir olmasının getireceği olumlu ve olumsuz etkiler üzerine görüşlerini aktardı. Balıkesir Cumhuriyet Başsavcısı Feridun Süzer ziyaretten büyük bir memnuniyet duyduğunu ifade etti.

Başsavcı Süzer, "Sizlere kapımız her zaman açık, adaleti gerçekleştirmek için buradayız. Sizlere yardımcı olmak için geldik, her zaman beklerim" diyerek BTO heyetine teşekkür etti.

Başsavcı Feridun Süzer'i işyerlerine ve Ticaret Odasına davet eden BTO Başkanı Fahri Ermişler, "Balıkesir için dertleniyoruz, Balıkesir için çalışıyoruz" dedi.

Kaynak: İHA