Bilecik'teki "halı Saha Dostluk Turnuvası" Sona Erdi

BİLECİK - Bilecik Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü tarafından düzenlenen kurumlar ve müesseseler arası "Halı Saha Dostluk Turnuvası"nda Vilayet Güvenlikspor, şampiyon oldu.

Toplam 27 takımın katıldığı turnuvanın birincisini belirleyecek maç, Vilayet Güvenlikspor ile Gençlikspor arasında yapıldı. Karşılaşmada Vilayet Güvenlikspor, Gençlikspor'u 4-2 yenerek şampiyon olurken, Gençlikspor ikinci, Tugay ise Ticaret Lisesi'ni, 4-2 yenerek üçüncü oldu.

Turnuvayı mağlubiyetsiz tamamlayan Vilayet Güvenlikspor'un kupasını veren Vali Yardımcısı Süleyman Deniz, turnuvanın birbirinden güçlü rakipler arasında dostluk içerisinde geçtiğini ifade ederek, turnuvaya katılan takımları tebrik etti.

Vali Yardımcısı ve Vilayet Gençlikspor Takımı kaptanı Hasan Kayhan da 45 gün süresince toplam 500 sporcunun ve 27 takımın kıyasıya mücadele ettiğini ve sevgi, dostluk ve kardeşlik örneği sergilediğini belirterek, "Benzer turnuvalar devam edecek. İlimizde her türlü spor özendirilmektedir. Spor insanlar arasında yarışma ruhunu ve takım arkadaşlığını geliştirmektedir. Spor yaparak farkınızı gösterin. Eğlenceli vakit geçirmek ve sağlık için 'haydi spora' diye kendinizi güdüleyin" dedi.

Bilecik Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Lütfi Doyuk ise turnuvanın coşku, heyecan ve hareketlilik içerisinde çok sayıda seyirci katılımıyla sona erdiğini vurguladı.

Kaynak: AA