Geleneksel Uçurtma Şenliği Yapıldı
Kırşehir Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen uçurtma şenliği Akbayır mevkiinde düzenlendi.

Kırşehir Belediyesi tarafından ücretsiz uçurtmanın yanında sucuk-ekmek ve ayran ikramı yapılırken çocuklar gönüllerince eğlendi.
Gökyüzünün rengârenk olduğu ve adeta bir uçurtma cümbüşünün yaşandığı Uçurtma Şöleni, oldukça renkli görüntülere sahne olurken Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci ve protokol üyeleri çocuklar ile birlikte uçurtma uçurdu.
Şenlik hakkında açıklamalar yapan Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, katılımın beklediklerinden bir hayli fazla olduğunu ifade etti.
Bahçeci, “Bu yıl üçüncüsünü düzenlediğimiz uçurtma şenliği yine çok renkli geçiyor. Uçurtma şenliğiyle birlikte ikramlar da sunarak halkımızın daha iyi vakit geçirmesini sağlıyoruz. Çocuklarımıza yönelik animasyonlar, palyaço gösterileri yapıyoruz. Böylelikle çocuklarımız da hoşça vakit geçiriyorlar. Hemşerilerimizin programlarımıza gösterdiği ilgiye teşekkür ediyorum. Bundan sonra da düzenleyeceğimiz bütün etkinliklerimize hemşerilerimizi davet ediyorum” dedi.
