Akdağmadeni Lisesi Mezunları Bir Araya Geldi

YOZGAT - 08.07.2013 - Akdağmadeni Lisesi'nden mezun olan çok sayıda arkadaş düzenlenen etkinlikte bir araya gelerek hasret giderdi.

Akdağmadeni Belediye Kültür Merkezi'nde, 1970'li yıllarda mezun olan çok sayıda arkadaş, 40 yıl sonra yeniden bir araya gelmenin heyecanını ve mutluluğunu yaşarken, onların bu mutluluklarını beraberlerindeki aileleri de paylaştı.

Akdağmadeni Lisesi Mezunlarından Orhan Öztürk, bir paylaşım sitesinden Akdağmadeni Lisesi mezunlarını bir araya getirdiğini, sanal ortamdaki bu birlikteliği gerçek ortama taşıdıklarını söyledi.

Öztürk, "Akdağmadeni Lisesine gönül vermiş, hatıraları tekrar yaşamak isteyen arkadaşlarımızı bir araya getirdik. Hepimiz büyük bir mutluluk içerisinden buraya toplandık. Her birimiz 18-20 yaşında hayat tecrübesi olmayan, hayatın toz pembe sayfalarında gezerken her bizimiz bir tarafa dağıldık. Şimdi de 55-60'lı yaşlarda bir araya geliyoruz. 40 yıldır birbirini görmeyen arkadaşlarımız vardı. Bazı görüşen arkadaşlar vardı ama 40 yıldır bir birini görmemiş arkadaşlar bu etkinlik sayesinde bir araya geldi, görüştü, anılarını tazeledi, hasret giderdi" dedi.

1970'li yıllarda ilk görev yeri olan Akdağmadeni Lisesinde 13 yıldır öğretmenlik yaptığını söyleyen Latif Biterge de "Her yıl öğrencilerimle buluştuğum zaman, kendi hasretini çektiğim uzaktaki evladımla buluşmuş gibi oluyorum. Bu ortamda sanki bana gençlik aşısı yapılmış gibi oluyorum" diye konuştu.

Kaynak: AA