Altınoluk Dergisi Denizli'de Temsilcilik Açtı

DENİZLİ - Altınoluk Dergisi ve Erkam Yayınları Denizli Temsilciliği düzenlenen törenle açıldı.

Açılışa Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, AK Parti Denizli İl Başkanı Avni Örki, Altınoluk Dergisi sahibi Abdullah Sert, Denizli temsilcisi Harun Kaptan ve çok sayıda davetli katıldı.

Açılış töreninde bir konuşma yapan Sert, Denizli'de açılan temsilciliğin kültür hayatına destek katabilmek amacıyla yapılan bir girişim olduğunu söyledi.

İslami değerleri ana kaynaklarından değerlendirerek yayınlardaki kitaplara aktaran bir kadroya sahip olduklarını belirten Sert, "Denizli halkının da bu yayınlardan mahrum kalmaması ve İslami değerleri en doğru kaynaklardan öğrenmesi adına açılan bu temsilciliğimiz önemlidir" dedi.

Zolan ise "Bizi biz yapan değerlerimize sahip çıkılmazsa gençliğimize, çocuklarımıza, hanımlarımıza ve insanlarımıza bu değerler aktarılmazsa farklı değerlere ve görüşlere yönelirler. Dinimize ve değerlerimize sahip çıkılması anlamında Altınoluk Dergisi ve Erkam Yayınları çok doğru adres ve kaynak niteliğindedir. Bunun için bu kitabevinin ilimize açılması çok hayırlı bir iştir" diye konuştu.

Konuşmaların ardından temsilcilik, emekli imam hatip öğretmeni Selami Şenel'in duası eşliğinde açıldı.

Kaynak: AA