Muş Fenerbahçeliler Derneği'nden Rektör İnanç'a Ziyaret

MUŞ - Muş Fenerbahçeliler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Hakkan Kublay ve derneğin yönetim kurulu üyeleri, Muş Alparslan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat İnanç'ı ziyaret etti.

Muş Fenerbahçeliler Derneği'nin Muş'ta başarılı çalışmalara imza attığını ifade eden Rektör İnanç, bir Fenerbahçeli olarak bu çalışmaların kendisini de gururlandırdığını belirtti.

Fenerbahçe'nin UEFA'dan aldığı cezaya da dikkat çeken İnanç, "UEFA'nın verdiği cezayı adil bulmuyoruz ama Fenerbahçemiz, bu sıkıntılı süreci atlatacaktır. Fenerbahçemiz, her zaman olduğu gibi bu sefer de taraftarın desteğiyle bu sancılı süreçten kurtulacaktır" dedi.

Kublay ise dernek çatısı altında birçok faaliyet yürüttüklerini söyledi.

Kentte kan bağışından, hatıra ormanı oluşturmaya, giyecek yardımından, ağız ve diş sağlığı taramalarına kadar önemli etkinliklerin altına imza attıklarını ifade eden Kublay, Sosyal Destek Programı kapsamında, "Bende Yüzme Biliyorum" projesiyle kurs açtıklarını ifade etti.

Ziyarette İnanç'a, orijinal Fenerbhaçe forması, futbol topu ve atkı hediye edildi.

Ziyarete Kublay ve Onursal Başkan Metin Işık'ın yanı sıra, Başkan Yardımcısı Nejdet Armağan ve Genel Sekreter Haşim Arık da katıldı.

Kaynak: AA