Büyükşehirli Kandıra, Avrupa Şampiyonasında

Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor’un şampiyon Atıcısı Serdağ Kandıra, ülkemize yeni bir gurur daha yaşatmak için Almanya’ya gidiyor.

Büyükşehirli Kandıra, Avrupa Şampiyonasında
Kandıra, 29-31 Temmuz tarihleri arasında Almanya’nın Sulh kentinde yapılacak olan Avrupa Gençler Atıcılık şampiyonasında milli takım adına yarışacak. Bu yıl yapılan Federasyon Kupası ve Türkiye şampiyonasında çifte birincilik kazanan Büyükşehir’li Kandıra, şampiyona öncesi son hazırlıklarını antrenörü Ali Emre Güray nezaretinde Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Atış Poligonunda sürdürüyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor’un alt yapısından yetişen şampiyon sporcu Serdağ Kandıra, şampiyona öncesi yaptığı açıklamada, “Bu sezon başarılı bir form yakaladım. Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor kulübünde yaklaşık üç yıl önce başladığım spor hayatım şu an benim ve antrenörümün istediği şekilde ilerliyor. Bu yıl, iki şampiyonluk kazanarak kendimi ispatladığımı sanıyorum. Ancak önümüzde daha çok başarılar bizi bekliyor. Bizlere destek veren Başkanımız İbrahim Karaosmanoğlu başta olmak üzere, yöneticilerimize ve antrenörüme sonsuz teşekkürler ediyorum. Avrupa şampiyonasında da dereceyle döneceğime inanıyorum” dedi.

Kaynak: İHA