Aydın; “evli Oyuncuların Çok Olması Avantaj”

Spor Toto 2. Lig’e yükselen Aydınspor 1923’te de evli oyuncuların sayısı her geçen gün artıyor.

Aydın; “evli Oyuncuların Çok Olması Avantaj”
Aydınspor 1923'te geçtiğimiz yıl hiç evli oyuncu bulunmazken bu yıl ise kadroda beş evli oyuncu bulunuyor. İnegölspor’dan gelen Bayram ve geçtiğimiz sezondan takımda kalan Altan’ın dışında, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’dan transfer olan Hakan Macit ile Sefa, Göztepe’den transfer olan Kazım’da siyah-beyazlı ekibin evli oyuncularından. Hakan,Sefa ve Kazım’ın evlerini Aydın’a taşıyacağı öğrenilirken, bu oyuncuların Aydın’da ev arayışlarını sürdürdükleri bildirildi.

Aydınspor 1923’ün Sportif Direktörü Ali Aydın yaptığı açıklamada, evli oyuncuların aile reisi olmak gibi önemli bir sorumluluğu olduğunu ifade etti.

Bu oyuncuların sorumluluklarının takımada yansıdığını ifade eden Aydın, “Evli oyuncuların sorumluluk sahibi olmaları, bir yuvaya bakmakla yükümlü olmaları futboldaki başarıya doğru orantılı olarak etki ediyor. Evlenen oyuncuların saha içinde performansının arttığını görebiliyoruz. Bu durum Aydınspor 1923’te de böyle sirayet edecektir. Evli oyuncu sayısının artması Aydınspor 1923’e fayda sağlayacaktır” ifadelerini kullandı.
Kaynak: İHA