AK Parti İl Koordinasyon Kurulu Toplantısını Gerçekleştirdi

AK Parti Ordu İl Teşkilatı, İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı’nı geniş bir katılım ile parti binasında gerçekleştirdi.

AK Parti İl Koordinasyon Kurulu Toplantısını Gerçekleştirdi
AK Parti Ordu İl teşkilatı tarafından düzenlenen İl Koorniasyon Kurulu toplantısına AK Parti Ordu Milletvekilleri İdris Naim Şahin, Fatih Han Ünal, Mustafa Hamarat, İhsan Şener, İstanbul Milletvekili Enver Yılmaz, İl Başkanı Hüseyin Akyol, belediye başkanları ve çok sayıda partili katıldı.

Programın açılış konuşmasını AK Parti İl Başkanı Hüseyin Akyol yaptı. Akyol’un partililerle seslenmesinin ardından söz alan İdris Naim Şahin, Milli Eğitim alanında gerçekleştirilen ve yapımı devam eden 52 projeyi partililere tek tek sayarken, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği(TOBB)’nin Ordu’ya yapacağı Endüstri Meslek Lisesi’nin kaynağının emre hazır olduğunu, ama icraata geçilmediğini söyledi.

Milletvekili Şahin, konuşmasında TOBB yetkililerine seslenerek,"Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Endüstri Meslek Lisesi protokolünü iki defa yaptık ve gönderdik. Burada bir parantez de açmış olayım. Yapımını, sanayinin ilgili yönetiminden, ben ve Ordu halkı beklemektedir. Biz o kaynağı bulmak için 2010 yılından 2013 yılına kadar gayret içerisindeyiz. Kaynak 2 yıldır emre hazır ama bir türlü icraata geçmiyor. Sistem bir yerde kasis ile karşılaşıyor. İlgililerden duyarlılık beklediğimi belirtmek isterim” şeklinde konuştu
Toplantının ikinci bölümü basına kapalı olarak devam etti.
Kaynak: İHA