Muhtarlardan Başkan Bozkuş’a Destek

Kars Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, İftar yemeğinde mahalle muhtarlarını misafir etti Öğretmen Evi’nde düzenlenen İftar yemeğine kentteki bütün mahalle muhtarları katıldı.

Muhtarlardan Başkan Bozkuş’a Destek
Başkan Bozkuş’un ev sahibi olarak tek tek ilgilendiği muhtarlar, belediye çalışmalarının kendilerini ve mahalle sakinlerini memnun ettiğini dile getirerek, Başkan Bozkuş’a her konuda tam destek olacaklarını kaydettiler.

Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği iftar yemeğinin gündemi Kars oldu. Kars’ta yapılanlar ve yapımı devam eden projeler ele alınarak konuşuldu.

Mahallelerinde alt yapıdan üst yapıya bir çok alanda belediye çalışmasının yapıldığına dikkat çeken muhtarlar; “Önemli olan Kars ve Kars’a yapılandır. Bunu kim yaparsa yapsın sonuçta bizlere yapılıyor. Bizlerde yapılanlara sahip çıkmak mecburiyetindeyiz. Biz mahalle sakinlerimizle birlikte belediye başkanımızın yanındayız ve destekliyoruz” dediler.

ASİL OLAN KARS’TIR
Önemli olan Kars ve Kars’a yapılanların olduğunu ifade eden Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş; “Milletvekillerimizle birlikte Kars’ın gelişmesi, kalkınması ve modern hale gelmesi için gece gündüz çalışıyoruz. Milletvekillerimiz Ankara’da Kars’ın tıkanan, darboğaz olan sorunlarını çözüyor. Biz burada belediye anlamında çalışmalar yapıyoruz. Burada öneli olan Kars ve Karslılardır. Bu doğrultuda gerek milletvekillerimiz, gerek bizler ve gerekse parti yönetimi olarak Kars için çalışıyoruz. Sizlerin bizlere vermiş olduğu destek bizleri çok mutlu ediyor. Eli birliği ile hep birlikte daha güzel bir Kars’a adım adım yürüyoruz” diye konuştu.

Daha sonra dualar edilerek iftar yemeğine geçildi. İftar yemeğinde genel olarak Kars’a konuşuldu. Muhtarlar mahallelerinin sorun ve sıkıntılarını yapılması gerekenleri Başkan Bozkuş’a bizzat iletti. Başkan Bozkuş’ta muhtarların sorun ve sıkıntılarını not alarak yanında bulunan ilgili başkan yardımcıları ve birim müdürlerine çözümü için talimat verdi.

Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği iftar yemeği gece geç saatlere kadar devam etti. Başkan Bozkuş, misafirleriyle birlikte daha sonra Öğretmen Evi’nden ayrıldı.
Kaynak: İHA