Trabzon Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu, Erdoğdu Mahallesi'ni Ziyaret Etti

TRABZON - Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, 1 Nolu Erdoğdu Mahallesi'ni ziyaret ederek vatandaşın sorun ve isteklerini dinledi.

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Temel Altuntaş ve meclis üyelerinin de eşlik ettiği ziyarette konuşan Gümrükçüoğlu, gelecek nesillere iyi bir şehir bırakmak için çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi.

Gümrükçüoğlu, Atapark ile İsmetpaşa İlköğretim Okulu arasındaki altyapı çalışmalarının biten bölümünü hizmete sunduklarını belirterek, şunları kaydetti:

"2014 yılı sonunda tamamlanması planlanan Erdoğdu yolu güzergahında bulunan 173 parselin kamulaştırması ve yıkım çalışmaları tamamlandı. Hak sahiplerine bugüne kadar 52 milyon 249 bin lira ödenen Erdoğdu yolunda, Kanuni Bulvarı güzergahı bölümüyle çakışan 15 binanın kamulaştırılması için gerekli işlemler devam ediyor. Atapark ile Ahi Evren Kalp Damar Hastalıkları Hastanesi arasında çift gidiş geliş olarak planlanan 3 kilometre uzunluğundaki Erdoğdu yolunun bitirilmesiyle kuzey güney kuşaklamasında bulunan mahalleler ile merkez köylerin trafik problemi de çözülmüş olacak."

Kaynak: AA