Kars Ülkü Ocakları Başkanından Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik’e Sert Tepki

Kars Ülkü Ocakları Başkanı Tolga Adıgüzel, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik’in MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli, hakkındaki açıklamasına sert tepki gösterdi.

Kars Ülkü Ocakları Başkanından Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik’e Sert Tepki
Ülkü Ocakları Kars İl Başkanı Tolga Adıgüzel, gazetecilere yaptığı açıklamalarda; “Siyaset dünyasının en çukur ve çirkef karakteri unvanını kimselere bırakmayan AKP Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, Ramazan ayının hayır ve bereketinden de nasibini almamış bahtsız bedevi olduğunu son açıklamalarıyla bir kez daha ortaya koymuştur. O vatan ve millet haini Türk Dünyasının Bilge Lideri Sayın Dr. Devlet Bahçeli Beye hakarette bulunmuştur” dedi.

Ülkü Ocakları Kars İl Başkanı Tolga Adıgüzel, AK Parti ve Tayyip Erdoğan’ın artık köşeye sıkıştıklarını, ne yapacaklarını bilmediklerini, Yüce Türk Milletinin midesini bulandırıp ve ülkücülerinde sabır taşlarıyla oynadıklarını söyledi.

Tolga Adıgüzel, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
“Kendilerine ihtaren hatırlatmak isteriz ki, içinde bulunduğumuz bu mübarek ayın ruhuna uygun, ölçülü ve üsluplu konuşmaları şüphesiz ki kendileri için daha hayırlı olacaktır. Ey Hüseyin Çelik! Sen kimsin? Hangi ihanet fabrikasının ürünüsün? Hangi cüretle MHP’nin Liderine ve camiamıza saldırıyorsun? Haddini bil! Eğer bilmezsen, sana seve seve haddini bildiririz. Sen kimsin Hüseyin Çelik? Uyuşturucu baronlarının meclisteki uzantısı, ahlak ve namus zafiyeti olan bir zavallısın.

Bir hadis-i şerifte buyruluyor ki; “ Ramazan ayında şeytan zincire vurulur.” Anlaşılan o ki Hüseyin Çelik sen zincirini kırmış ve bu mübarek ayda bile şereften yoksun bir şekilde Ülkücülere ve Ülkücülerin liderine saldırmayı meslek edinmiş ahlak yoksunu üslubunla bu mübarek ayın maneviyatını bile zedelemişsin. AKP’ye oy veren Türk Milletine sesleniyorum! “Ey Türk Titret ve Kendine Dön.” Bizler bu ayıp, bu terbiyesizlik, bu şerefsizlik, bu ahlaksızlık karşısında taktidiri yüce Türk Milletine bırakıyoruz.”
Kaynak: İHA