Vali Erden Ulubey İlçesindeki Okulları Ziyaret Etti

Vali Mehmet Ufuk Erden, Ulubey Anadolu Sağlık Meslek Lisesi, Atatürk Mesleki ve Teknik Eğitim Lisesi'ni ziyaret ederek öğrenciler ile sohbet etti.

Vali Erden Ulubey İlçesindeki Okulları Ziyaret Etti
Vali Erden Uşak’ta öğrencilerin başarılardan gurur duyduğunu ifade ederek, “Türkiye Cumhuriyeti’nin evlatları olarak ülkemizin en iyi noktaya ulaşmasının, uluslararası arenada saygı gören, sözü dinlenen bir ülke durumuna gelmesinin çabası içerisindeyiz. Öğrencilerimizin başarılı çalışmalarını gördükçe bu hedefimize kolaylıkla ulaşacağımıza inanıyorum” dedi.

Okul ziyaretlerinin ardından İnay köyüne geçen Vali Erden, burada İnay Hanı, yedi oluklu çeşme, inay köprüsü, cami ve köyde bulunan sosyal tesislerde incelemelerde bulundu. Köy halkı ile sohbet eden Vali Erden İnay köyünün önemli bir tarihi mirası bulundurduğunu belirterek, devlet ve köy halkı işbirliği ile önemli yatırımlar gerçekleştirildiğini dile getirdi.

Vali Erden’e ziyaretleri ve incelemeleri sırasında İlçe Kaymakamı Mehmet Aksu, İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Bulut, İl Genel Meclisi üyeleri ve ilçe birim müdürleri eşlik etti.
Kaynak: İHA