Vali Savaş'a Ziyaretler Devam Ediyor

Manisa Valisi Abdurrahman Savaş Türkiye Futbol Federasyonu İcra Kurulu Üyesi ve Profesyonel Kurul Başkanı Arif Koşar’ı ağırladı.

Vali Savaş'a Ziyaretler Devam Ediyor
Vali Savaş’ın Manisa’da göreve başlaması nedeniyle nezaket ziyaretinde bulunan Koşar, Vali Savaş’a Manisa’daki görevi nedeniyle ‘hayırlı olsun’ diyerek başarılar diledi. Vali Savaş Manisa Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Gürler ve yönetim kurulu üyelerini de ağırladı. Ziyarette Dernek Başkanı Gürler ‘Hoş geldiniz’ dileklerini iletti. Dernek çalışmaları hakkında bilgi veren Gürler, “Manisa’mızda 165 muhtarlıktan 85’i köylerde 57’si merkez ilçede 23 muhtarlık da beldelerde bulunuyor” dedi.

Manisa Kadastro Müdürü Hanifi Sitemoğlu ve personeli Vali Savaş’a hayırlısı olsun dileklerinde bulunarak, Kadastro Müdürlüğünün tarihi ve görevi hakkında kısa bilgi verdi. Vali Savaş, Kadastro Müdürlüğünün ziyaretinin ardından Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İl Müdürü Murat Saygı ve Müdür Yardımcıları Satı Mehmet Keleş ile Ayhan Çakır’ı kabul etti. Saygı, göreve müfettiş olarak başladığını, daha sonra SSK’nın Sosyal Güvenlik Kurumu çatısı altında birleştiğini, üç yıldır da bu kurumda idari görevde bulunduğunu belirtti ve Vali Savaş’a yeni görev yerinde başarılar diledi. Türkiye Sulama Kooperatifi Başkanı Halis Uysal ve MEDAR Sulama Kooperatifi Başkanı Mustafa Başlamış da Vali Savaş’a nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyarette Başkan Uysal çiftçilerin sulama da sıkıntı çektiklerini, sulama birliklerinin ve çiftçilerin TEDAŞ’a olan borçlarının ötelenmesi veya taksitlendirilmesi gerektiğini dile getirdi. Manisa Esnaf Odaları Birliği Başkanı Hasan Geriter ve Yönetimi Vali Abdurrahman Savaş’ı ziyaret ettiler. Ziyarette Birlik hakkında Bilgi veren Başkan Geriter, “Birliğimize bağlı 16 odamız var. Türkiye’de oda sayısı olarak ilk 5 oda içerisindeyiz. Esnaf sayısı olarak da 7. İl olarak bulunuyoruz. Ayrıca Akhisar, Turgutlu, Alaşehir, Salihli gibi büyük ilçelerimizde de şubelerimiz var” dedi.

Vali Savaş, “Esnaflar toplumun nabzını tutan insanlardır. Sizler aslında topluma hizmet eden en yaygın kurumlarsınız. Topluma en yakın olan meslek grupları sizlersiniz. Her ne kadar büyük alışveriş merkezleri açılmaya başladıysa da hala topluma en yaygın hizmet eden, onların nabzını tutan ve bizim de en yakın çalışma arkadaşlarımız sizlersiniz. İnşallah sizinle beraber Manisa’mıza en güzel hizmetlerimiz olur” diye konuştu.

Kaynak: İHA