DPÜ Mezuniyet Töreninde Yer Değişikliği

Kütahya - Dumlupınar Üniversitesinin , 2012-2013 akademik yılı mezuniyet töreni, 12 Haziran'da daha önce açıklandığı gibi Dumlupınar Stadı'nda değil, üniversitenin Evliya Çelebi Yerleşkesi'nde yapılacak.

Rektörlükten yapılan yazılı açıklamada, törenin, 12 Haziran Çarşamba günü kent merkezinde bulunan Dumlupınar Stadı'nda gerçekleştirileceğinin duyurulduğu hatırlatıldı.

Statta oluşan teknik sorunlar nedeniyle mezunlara diplomalarının verilmesi amacıyla törenin 28 Haziran Cuma günü Evliya Çelebi Yerleşkesi'nde yapılacağının ilan edildiği anımsatılan açıklamada, şöyle denildi:

"Öğrenci ve ailelerinin uzun mesafelerden gelmek üzere bilet ve rezervasyon işlemlerini 12 Haziran'a göre yaptırdığı ve tören tarihinin gecikmesi halinde katılımın yeterli düzeyde olmayacağı ile ilgili yoğun talepleri üzerine mezuniyet töreninin daha önce belirlenen 12 Haziran'da saat 18.00'de üniversitemiz Evliya Çelebi Yerleşkesi'nde yapılmasına karar verilmiştir. Üniversitemiz dışında gelişen teknik nedenlerden dolayı yapılan bu değişikliklerin öğrencilerimiz, aileleri ve üniversitemiz personeli tarafından anlayışla karşılanmasını rica ediyor, tüm öğrenci ve ailelerini 12 Haziran'da törenimize bekliyoruz."

Kaynak: AA